BOUW MEE AAN DE TOEKOMST. WORD COÖPERANT


Goed wonen wordt steeds moeilijker. Gelukkig is er wooncoop, een innovatieve wooncoöperatie die de voordelen van huren en kopen combineert. Geloof je ook in zorgeloos, kwaliteitsvol en coöperatief wonen? Word dan coöperant. Of maak iemand anders coöperant, als geschenk. Samen bouwen we aan een eerlijke woontoekomst.WAAR STAAT wooncoop VOOR?

wooncoop is een wooncoöperatie die wonen op z’n kop zet. De coöperatie koopt gronden en panden, bewoners kopen aandelen. Zo worden ze mede-eigenaar en huren ze van zichzelf. wooncoop geeft bewoners levenslang woonrecht, hecht veel belang aan inspraak en staat in voor het beheer en onderhoud van woningen op een kwalitatieve en duurzame manier.

Meer info nodig?


WAT MET DE EURO’S?

wooncoop timmert sinds een jaar aan coöperatief wonen in Vlaanderen. Met succes! 6 projecten, nu al 20 en binnenkort 70 bewoners bewijzen dat ons systeem werkt. Na Gent en Brugge breiden we op korte termijn uit naar Antwerpen, Brussel en andere centrumsteden.
Eén aandeel kost € 250. Je mag er natuurlijk meer kopen, voor jezelf of iemand anders als cadeau. We gebruiken je geld om stappen vooruit te zetten, de juiste mensen te bereiken en coöperatief wonen op de kaart te zetten. Zet je schouders onder eens steeds sterker wordend verhaal en sluit je aan bij onze snel groeiende beweging.
enkele voorbeeldprojecten

SPREAD THE WORD!

Overtuigd van wooncoop en gebeten om anderen over de streep te trekken? Of wil je iemand verrassen met een leuke boodschap over de toekomst van wonen? Stuur dan gratis een mooie postkaart! Jij vult de gegevens in, wij versturen de kaart voor jou. Makkelijk toch?