Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE VORMING voor wooncoop coöperanten “Jaarrekening begrijpen”

20 april| 19:00 - 21:00

Gratis

De algemene vergadering is de place to be voor een coöperatie. Daar kan je mee vorm geven aan wooncoop door jouw vragen en visie aan bod te laten komen, door te kiezen wie de komende jaren bestuurder zal zijn, door mee de winstbestemming te bepalen en door feedback te geven op de plannen voor het komende werkjaar. Om jou te helpen dit doordacht te kunnen doen bieden we jou als coöperant een vormingsavond aan – helemaal gratis – waarin je terecht kan met vragen over de opbouw van de jaarrekening, de berekening van de winstbestemming, de begroting. Op deze manier kan je ook met meer kennis van zaken kwijting geven aan de bestuurders.

Inschrijven kan hier.

Na inschrijving ontvangt u de link om aan te sluiten op onze digitale sessie.

PS – bij inschrijving voor deze sessie vragen we jou naar je aandeelhoudersnummer. Dit vind je terug op jouw ‘uittreksel uit het aandeelhoudersregister’.

Locatie

Zoom sessie
België

Organisator

wooncoop
Telefoon:
09 296 44 54
E-mail:
info@wooncoop.be
Website:
www.wooncoop.be

VRAAG ZELF EEN SESSIE AAN!

Geen infosessie in je buurt? Vraag er dan één aan! De wooncoop medewerkers komen graag, gratis en vrijblijvend een infosessie geven op jouw vraag.

Wat vragen we van jouw? Een datum, een locatie en een potentieel publiek van 10 tot 20 mensen.

Wat doet wooncoop? Wij promoten de infosessie onder andere op facebook (indien gewenst) en zorgen voor een inschrijvingsformulier.

Vraag je sessie minstens 4 weken op voorhand aan via info@wooncoop.be

Geef zeker je telefoonnummer mee, dan bellen we even terug om alles in detail af te spreken.