Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

INFOSESSIE WOONCOOP – BRUSSEL

19 juni 2019| 20:00 - 21:30

Gratis

wooncoop wil in Brussel graag een versnelling hoger schakelen en blijft er actief op zoek naar opportuniteiten. En die zijn er! Een groep gegadigden heeft ons gevraagd om een site/project te onderzoeken en met hen blijven we in gesprek. We denken dat het belangrijk is om de wooncoop-gemeenschap in Brussel levendig te houden. We zijn ervan overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken en willen hiervoor graag met geïnteresseerden in dialoog gaan.

Opzet van deze bijeenkomst is enerzijds om het wooncoop-model verder toe te lichten en de limieten ervan aan te geven, en in te gaan op jullie eventuele vragen. Anderzijds willen we de gemeenschappelijke waarden bespreken en onderlinge verbindingen maken. wooncoop is niet het verhaal van een individuele woonnood, maar eerder het zoeken naar gelijkgestemden. Ook daaraan willen we werken en in die optiek lijkt ons zo’n vervolg noodzakelijk en wenselijk.

Graag vooraf online inschrijven.

Gegevens

Datum:
19 juni 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Zaal Attic
Baksteenkaai 74
Brussel, 1000

Organisator

wooncoop
Telefoon:
09 296 44 54
E-mail:
info@wooncoop.be
Site:
www.wooncoop.be

VRAAG ZELF EEN SESSIE AAN!

Geen infosessie in je buurt? Vraag er dan één aan! De wooncoop medewerkers komen graag, gratis en vrijblijvend een infosessie geven op jouw vraag.

Wat vragen we van jouw? Een datum, een locatie en een potentieel publiek van 10 tot 20 mensen.

Wat doet wooncoop? Wij promoten de infosessie onder andere op facebook (indien gewenst) en zorgen voor een inschrijvingsformulier.

Vraag je sessie minstens 4 weken op voorhand aan via info@wooncoop.be

Geef zeker je telefoonnummer mee, dan bellen we even terug om alles in detail af te spreken.