Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

INFOSESSIE WOONCOOP – GENT (voor GMF-leden)

21 maart 2019| 19:15 - 21:00

Gratis

De Gents milieubeweging Gents MilieuFront (GMF) zet sterk in op wonen, bouwen en ruimtelijke ordening. GMF gaat veel verder dan debatteren, actievoeren, informeren en sensibiliseren. Ze brengen hun visie ook in de praktijk via hun MilieuAdviesWinkel (MAW) die advies en begeleiding geeft bij energiezuinig en milieuvriendelijk bouwen.

Kan dat nog een stapje verder? Bijvoorbeeld in een GMF-wooncoopproject, een wooncoopproject getrokken door GMFers volgens de GMF visie op wonen, bouwen en ruimtelijke ordening? De allereerste aanzet voor zo een project wordt gegeven op 21 maart in de buurtzaal van Trafiek.

In deze infosessie heeft Eric Grietens het over de kijk van GMF op wonen in Gent. Karel Lootens stelt wooncoop voor. Daarna is er tijd voor een babbel en hopelijk worden de eerste concrete plannen gesmeed.

Deze infosessie is exclusief voor GMF-leden.

Graag hier inschrijven.

Gegevens

Datum:
21 maart 2019
Tijd:
19:15 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Trafiek
Haspelstraat 37
Gent, 9000 België

Organisator

wooncoop Gent

VRAAG ZELF EEN SESSIE AAN!

Geen infosessie in je buurt? Vraag er dan één aan! De wooncoop medewerkers komen graag, gratis en vrijblijvend een infosessie geven op jouw vraag.

Wat vragen we van jouw? Een datum, een locatie en een potentieel publiek van 10 tot 20 mensen.

Wat doet wooncoop? Wij promoten de infosessie onder andere op facebook (indien gewenst) en zorgen voor een inschrijvingsformulier.

Vraag je sessie minstens 4 weken op voorhand aan via info@wooncoop.be

Geef zeker je telefoonnummer mee, dan bellen we even terug om alles in detail af te spreken.