Laden Evenementen

« Alle Evenementen

INFOSESSIE WOONCOOP – INVESTEREN EN WONEN

30 mei @ 19:30 21:00

Geloof je ook dat wonen en investeren in vastgoed kwaliteitsvol, veilig en voor iedereen moet kunnen? En dat het tevens moet het bijdragen aan goed samenleven, ecologische duurzaamheid en aangename steden op mensenmaat?

Dan is deze infosessie voor jou.

Via wooncoop kan je de voordelen van huren combineren met de voordelen van vastgoed kopen. Zo heb je geen zorgen over het beheer van de woningen, maar oogst je wel de financiële voordelen ervan.

In deze infosessie maak je kennis met de algemene principes van wooncoop. Na de algemene intro (30 minuten), hebben we 2 break-out sessies:

(#1) Een infosessie over ethisch en veilig investeren bij wooncoop, en
(#2) een infosessie over wonen bij wooncoop.

 

BREAK-OUT #1 – INVESTEREN IN WOONCOOP

Via de coöperatieve vennootschap van wooncoop kan je veilig investeren in vastgoed en genieten van het rendement. Het mooie is dat je heel weinig verantwoordelijkheid hebt. De experts binnen wooncoop doen het werk.

Wil je dat jouw spaargeld niet enkel financiële, maar ook maatschappelijke meerwaarde oplevert? In deze break-out sessie maak je kennis met alle investeringsformules!

 

BREAK-OUT #2 – WONEN BIJ WOONCOOP

Via de coöperatieve vennootschap van wooncoop kan je wonen zonder zorgen. En dat in een duurzame woning met een leuke gemeenschap rondom je. De coöperatie doet alle moeilijke werk: een goed pand zoeken, het kapitaal bijeenbrengen, de administratie in orde brengen, de renoveren, bouw en natuurlijk ook het onderhoud en beheer.

Bij wooncoop geloven we dat wonen gemakkelijk en eerlijk kan! Daarom geniet je als bewoner van wooncoop van zowel de voordelen van huren, als die van zelf eigenaar zijn. 

 

MEER INFO OVER WOONCOOP

wooncoop heeft vandaag +1100 aandeelhouders, 23 woonprojecten in beheer en opbouw, en waar in totaal al 68 mensen “huren bij zichzelf”. De bedoeling is om tegen 2040 1000 wooneenheden in bezit te hebben en zo een positieve impact te hebben om de huizenmarkt!


In deze infosessie leer je alles over investeren en wonen bij wooncoop

INSCHRIJVEN is gratis en noodzakelijk en kan hieronder

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
19:30 – 21:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
,

Organisator

wooncoop
Telefoon:
09 296 44 54
E-mail:
info@wooncoop.be