Header afbeelding

Laatste vrije gezinswoning in cohousing Stek Future

Wil je graag cohousen met je gezin? Dan is er een buitenkans in Leuven.  Je kan de laatste vrije plek invullen bij de cohousing-groep Stek Future.

In Stek Future zijn er in totaal 8 units. Hiervan is er nog één prachtige duplex woning beschikbaar met 3 slaapkamers. De bestaande woning wordt gerenoveerd en heeft een gelijkvloers en 1e verdieping. De cohousing staat gepland om klaar te zijn tegen het einde van 2024.

Stek Future Groepsfoto wooncoop coöperatief wonen Leuven Yolan Gielen

Wat de groep typeert

Wat de cohousing en groep typeert:

  • Meer leven door slim ruimtes en spullen te delen. Ieder heeft zijn eigen unit met terras. Ze delen de tuin, een grote fietsenberging, een atelier, een polyvalente ruimte met grote keuken, een wasplaats en een stille ruimte/logeerkamer. 
  • Zachte mobiliteit als uitgangspunt. Fietsend door het leven gaan is voor deze groep evident. Indien nodig zijn openbaar vervoer en deelauto’s vlakbij. 
  • Wonen is een recht. Stek Future kwam er met de hulp van wooncoop. Daarmee zetten ze ook mee coöperatief wonen op de kaart.

Eén van de bewoners zei het ook nog zo:

Yolan Gielen Quote wooncoop coöperatief wonen

Grijp je kans

Ben je geïnteresseerd om meer te weten?

Kom dan kennismaken met de bewoners tijdens een  wandelbabbel in de paasperiode of er net na. Mail voor 30 april naar stekfuture@wooncoop.be.

Meer informatie over Stek Future, de plannen en de prijs vind je via www.wooncoop.be/stekfuture/ 

3 zomers genieten?

Nieuwe mogelijkheden
om te investeren