OVER ONS

KAREL LOOTENS

Hij bouwde als sociaal ondernemer veel ervaring op met (coöperatief) ondernemen en met bouwen en vastgoedbeheer, zowel professioneel als in privéverband. Karel werkte in het verleden o.a. als coördinator van Bedrijvencentrum De Punt, als zaakvoerder van De Webfabriek, en als coördinator van Jeugdwerknet/Mediaraven.

LUKAS VANELDEREN

Hij legt zich sinds 2016 toe op ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling en wonen, en werkte in het verleden als natuurkundige aan de universiteiten van Gent en Hamburg – waar hij zich specialiseerde in data-analyse en softwareontwikkeling.

GERBRAND NOOTENS

Hij volgt sinds een tiental jaar met veel interesse de cohousingbeweging in Gent en omgeving. Hij volgde studiedagen en -reizen en engageerde zich voor tal van projecten, waaronder de realisatie van het project Cohousing De Schilders in Sint-Amandsberg.

JEROEN GAEREMYNCK

Sedert 2011 is hij betrokken bij de introductie van collectieve woonvormen in Brugge en Vlaanderen. Eerst door de oprichting van de vzw Samenhuizen Brugge en daarna door zich te plaatsen als cohousingbegeleider onder de naam Gemeengoed. Hij specialiseert zich op vernieuwende woonconcepten waarbij collectiviteit en co-creatie de kern van uitmaken.

Heb je een aankooptip voor ons, wil je graag samenwerken of wil je een bewonersgroep opstarten of vervoegen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij knopen graag een gesprek met je aan, en wie weet vloeit er een spannend project uit voort.

ERKENNING

Wooncoop is een erkende coöperatie en lid van coopkracht.

MEER WETEN?

Contacteer ons gerust!

GEGEVENS

wooncoop cvba
OndNr : 0681.921.282
info@wooncoop.be

Download onze statuten (PDF)