INVESTEER MEE IN WOONCOOP MET EEN WINWINLENING

 

wooncoop timmert sinds een jaar aan coöperatief wonen in Vlaanderen, met succes: 6 projecten en binnenkort 70 bewoners bewijzen dat ons systeem werkt. Na Gent en Brugge breiden we op korte termijn uit naar Antwerpen, Brussel en andere Vlaamse centrumsteden.

Om die stap vooruit te zetten, de juiste mensen te bereiken en coöperatief wonen verder op de kaart te zetten zoeken we negen believers die elk € 10 000 investeren. Negen mensen die geloven in eerlijk en kwalitatief wonen en mee hun schouders zetten onder een steeds sterker wordend verhaal.


Geloof je in coöperatief wonen?
Investeer dan in wooncoop via de volgende formule:
  1. Je leent € 5000 aan wooncoop met een jaarlijkse intrest van 2%. Deze lening is jaarlijks opzegbaar.
  2. Je leent de andere € 5000 via een winwinlening met jaarlijks 2% intrest + 2,5% bonus van de overheid. Deze lening loopt 8 jaar.
Je kan ook intekenen op één of meer aandelen
van € 250 en zo coöperant worden van wooncoop.

Interesse om te investeren of ken je mensen die interesse zouden hebben om mee te investeren? Neem contact op met Karel via karel@wooncoop.be of bel naar 09 296 44 54. Spread the word!

meer weten over DE WINWINLENING?

De overheid laat wooncoop toe €200 000 uit te schrijven aan winwinleningen. Daarvan is op heden nog  €48 000 beschikbaar. Wooncoop geeft op deze leningen 2% interest. De overheid geeft nog eens 2,5% bijkomend rendement via een belastingkrediet én waarborgt 30% van het ontleende bedrag. Om van deze voordelen te genieten mag de winwinlening maximaal €50 000 per persoon bedragen, loopt de lening over een periode van acht jaar loopt, en worden geen tussentijdse kapitaalaflossingen uitgevoerd.

wooncoop werkt met een formule waarbij een een winwinlening steeds gecombineerd wordt met een jaarlijks opzegbare lening van hetzelfde bedrag. Ook op deze lening geeft wooncoop 2% interest.

wooncoop leent geen geld bij haar bewoners-coöperanten.

Zie ook http://www.pmvz.eu/winwinlening

wooncoop verzorgt de papierwinkel!