Header afbeelding

Welkom aan Johannes en Bram

Dat wooncoop in volle expansie zit valt niet naast te kijken. Vandaag hebben we 23 projecten op de teller. We zijn dan ook trots om jullie ons gloednieuwe bouwmeesterteam voor te stellen dat sinds begin maart aan de slag is gegaan en zich nu volop aan het inwerken is.

Bram en Johannes nemen voortaan alle praktische bouwtechnische taken op. Zij werken vanuit gedelegeerd bouwheerschap, waarbij ze het technisch, juridisch en financieel beheer van lopende en nieuwe wooncoop-projecten coördineren. Daarnaast zullen zij de wooncoop-visie en het wooncoop-beleid tav bouwen op lange termijn verder handen en voeten geven.

Benieuwd naar waarom zij graag mee aan wooncoop timmeren? Hier stellen ze zichzelf alvast kort voor.

Bram Leroux

Opgroeiend in de stad werd hij geboeid door vraagstukken als de ideale stad en maatschappij. Heen en weer geslingerd door brede interesses besloot hij na zijn studies Burgerlijk Ingenieur-Architect, een manama te doen in Banking & Finance. 2 jaar was hij actief bij de consultant Deloitte om de sprong te maken van denker naar doener als Bouwmeester bij wooncoop. Zijn eieren kan hij kwijt bij het opvolgen van de bouwprojecten en het verder uitwerken van het beleid en het financieringsmodel.

Bram is burgerlijk ingenieur architect en gaat voltijds aan de slag.

Bram Leroux

Johannes T’Hooft

Sinds jongs af aan geboeid door duurzaamheid en bouwen. Johannes zal na bijna tien jaar ervaring als architect, de wooncoop droom mee helpen vertalen in kwalitatieve architectuur. Hij gelooft sterk dat goede architectuur en sociale woonvormen de stad aantrekkelijker maken voor iedereen en helpen om beter en dichter bij elkaar te wonen. Sinds 2014 is hij zelf actief bezig met een eigen cohousingproject. Hij zal zich concentreren op onze Gentse projecten

Johannes is architect en zal deeltijds starten

Het voltallige wooncoop team kan je hier bekijken.

3 zomers genieten?

Nieuwe mogelijkheden
om te investeren