Header afbeelding
< Alle evenementen
Cooperatieve woonwandeling dampoort Impactweek 2023 Oos-Vlaanderen wooncoop festival van de impact

Coöperatieve woonwandeling: Dampoort – Oost-Vlaamse impactweek

Cooperatieve woonwandeling dampoort Impactweek 2023 Oos-Vlaanderen wooncoop festival van de impact

Van maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober 2023 is er in de Provincie Oost-Vlaanderen van alles te ontdekken, te proeven en te ervaren op het gebied van circulaire en sociale economie. Bedrijven en organisaties uit de volledige provincie zetten hun deuren open, organiseren workshops of delen goede praktijken en ervaringen. Kortom, deze editie van de Impactweek zit opnieuw bomvol inspiratie om er samen een duurzame toekomst van te maken!

Ook wooncoop doet mee!

Stap mee met onze boeiende coöperatieve wandeling Dampoort! Samen verkennen we drie bijzondere coöperatieve woonprojecten waarbij we telkens stil staan hoe het project en hun bewoners bijdragen aan een stad. Coöperatief wonen is een innovatieve aanpak waar burgers de krachten bundelen om de voordelen van huren en kopen te combineren. Het gaat om meer dan alleen wonen; het is wonen met impact! Voor de bewoners, de buurt en op termijn de gehele stad.

Schrijf je in via deze link

Bewonder een kleine meergezinswoning waar gemeenschapsgevoel centraal staan. Ontdek hoe er wordt samenwerkt om een warme woonomgeving te creëren, waar buren elkaar ondersteunen en samenleven in harmonie. Bezoek een mini-cohousing waar bewoners genieten van een gedeelde tuin en leefruimte. Maak ten slotte kennis met een zorgcluster op maat voor jongvolwassenen uit de stad.

Datum: donderdag 5 oktober
Tijd: 16u tot 18u
Locatie start: Start aan Dampoortstraat 81, 9000 Gent 
Locatie einde: Land van waaslaan 130, 9040 Gent)

Iedereen is welkom, maar er zijn maximum 20 inschrijvingen. Schrijf je nu in.

impactweek 2023 Oos-Vlaanderen wooncoop festival van de impact

Het evenement is afgelopen.

Datum

do 05 okt 2023
Verlopen!

Tijd

16:00 - 18:00
QR code
Powered by Modern Events Calendar

Reacties zijn gesloten.