Header afbeelding

Waar kan je wonen?

Volgende projecten zoeken bewoners op korte termijn:

Volgende projecten zoeken bewoners op langere termijn:

Neem contact met ons op via info@wooncoop.be of 09 296 44 54 als je wil wonen in één van onze wooncoop-projecten.

meld je aan als coöperant
met zin om bewoner te worden

wil jij ook bij wooncoop wonen, maar is er vandaag geen plaats in een geschikt project?
word coöperant en meld je aan als kandidaat bewoner, wij brengen mensen met dezelfde woonbehoefte samen!

wonen bij WOONCOOP is...

Duurzaam wonen bij wooncoop coöperatief wonen

duurzaam

wooncoop streeft naar duurzame gebouwen. Keuzes voor ecologische materialen genieten de voorkeur, zonder de betaalbaarheid in het gedrang te brengen.

kwalitatief

wooncoop bouwt kwalitatieve woningen die ze levenslang zal onderhouden. De panden worden niet verkocht, waardoor speculatie op wonen wordt tegengegaan Kwaliteit krijgt een extra dimensie wanneer je wonen combineert met goed nabuurschap en de mogelijkheid tot delen.

kostendelend wooncoop aandelen wooncoöperatie

financiële puzzel

Voor de berekening van de maandlast kan iedere bewoner zelf een unieke puzzel leggen. De financiering wordt coöperatief aangepakt want bewoners, achterban en publieke investeerders leggen alle beschikbare middelen samen om het project te realiseren.

wooncoop wooncoop op maat wonen

op maat & flexibel

Wonen kan steeds op maat van je woonbehoefte. Wanneer je woonbehoefte wijzigt kan je verhuizen naar een andere unit binnen het project of naar een ander wooncoop project. Ook uitstappen is eenvoudig.

zorgenvrij

Door met wooncoop in zee te gaan komt er tijd vrij voor het sociale en creatieve leven. wooncoop zorgt voor de baksteen, coöperanten genieten mee als investeerder in ethisch vastgoed. Geen baksteen in de maag en geen speculatieve zorgen.

sociaal

wooncoop-projecten maken op zeer uiteenlopende manieren ruimte en tijd voor ontmoetingen. De balans privé- gemeenschap verschilt tussen projecten en tussen bewoners, sociale cohesie krijgt veel kansen.
Mensen van diverse pluimage zijn welkom bij wooncoop. Inclusieve verhalen worden mogelijk gemaakt door samen te werken met diverse partners Ook op financieel vlak maakt wooncoop een mix. Dat alles maakt het interessant voor een gemengde groep om de handen in elkaar te slaan.

"wooncoop is het vehikel om de woondroom van de bewonersgroep te realiseren. Wij zijn de professionele partner die de bewoners kan ontzorgen en met ervaring door het ganse ontwikkelingstraject kan loodsen. Ook tijdens de bewoning zorgen wij voor het beheer van de panden, zodat de bewoners zich kunnen focussen op het (samen-)leven zelf."
Karel
wooncoop

Een eigen wooncoop project opstarten?

Neem contact op met de projectverantwoordelijke voor meer info en om je kandidaat te stellen voor een van onze wooncoop-projecten.

Wonen in één van de bestaande wooncoop-projecten? Neem contact op met ons  via Info@wooncoop.be of 09 296 44 54.