Cohousing Moos°Herk

Fase
Verdeling units

Oplevering
2023

Units
33

Gezocht
Bewoners
Investeerders

ONTDEK DE PLANNEN EN PRIJZEN OP DE KICK OFF VAN 28 NOVEMBER

... van het meest innovatieve woonproject van Limburg, waar coöperatief wonen hand in hand gaat met cohousen en erfpacht!

Volg deze link naar het inschrijvingsformulier.

REGIO: Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk)

Voor dit project in Hasselt kregen we een grote site in de Vorststraat in erfpacht van de stad Hasselt. In totaal gaat dit over een oppervlakte van 7.500 m² waar er 33 woonunits voor cohousing zullen zijn. 

De vergunning voor dit pand zal in april 2021 aangevraagd worden. De architecten van ectv zijn sinds maart 2020 aan de slag met het ontwerp en leggen er vandaag de laatste hand aan.

Op 28 november maken we de finale plannen bekend aan het grote publiek op onze KICK OFF die volledig digitaal te volgen is. Schrijf je snel in om erbij te zijn en alles te weten te komen over het project en wat het kost om er te komen wonen.

Je krijgt dan die 28e november een mail van ons waarmee je op een zelfgekozen moment kan luisteren naar onze architecten, onze plannen kan inkijken, een woordje uitleg krijgt bij het wooncoop model en als laatste ook je eigen maandlast kan berekenen.

We geven je dan meteen ook de kans om in te tekenen voor de vragenrondes aan de architecten en wooncoop die diezelfde dag zullen volgen.

Pas in december maken we deze informatie beschikbaar op de website. Wees erbij als je je kans niet wilt missen, want het kan snel gaan.

Aansluitend kan je een financieel gesprek boeken met Annelies, projectverantwoordelijke van wooncoop. Met dat gesprek kan je de stap zetten naar bewoner worden van cohousing Moos°Herk en uiteraard nog veel meer vragen stellen.

PS: Na deze KICK OFF organiseren we ook nog:

Een INFOSESSIE WOONCOOP voor Moos°Herk op zondag 29 en maandag 30 november. Voor toekomstige bewoners is het een zeer waardevolle infosessie, die je mee op weg helpt in dit vernieuwend woonmodel.

Schrijf je hier in voor de infosessie wooncoop.

Een KENNISMAKING met de bewonersgroep van Moos°Herk op dinsdag 1 en woensdag 2 december. Want het is wel fijn om te weten wie je toekomstige buren zullen zijn.

Schrijf je hier in voor de kennismaking.

Wonen in dit project?

Neem alvast een kijkje in de brochure van de bewonersgroep.

Vanaf december publiceren we de plannen van de beschikbare units op deze plek.
Kan je er niet bij zijn op de kick off van 28 november, kom dan later nog eens terug kijken.

Interesse om hier te wonen, of heb je vragen? Laat het weten aan annelies@wooncoop.be of bel op 09 296 44 54.

Investeren in dit project?

We zijn momenteel op zoek naar kapitaal voor de voorstudie. Door te investeren in projecten als cohousing Moos°Herk in Hasselt steun je een duurzame vorm van wonen. Je geeft ermee steun aan dit en andere sociale woonprojecten die wooncoop (mee) financiert.

Al vanaf 250 euro kan je aandelen kopen om dit project mee mogelijk te maken.