Header afbeelding

De Bellefleurstraat

We hebben  het appartementsgebouw in de Bellefleurstraat in Gent kunnen kopen.

Het begon allemaal met een zeer zot plan naar aanleiding van een strakke deadline. Op vrijdag 10 juni 2022 beslisten we dat we op 3 dagen tijd €1.000.000,- gingen proberen bijeen te krijgen. Zodat we een bod konden doen voor de aankoop van het Bellefleur-gebouw.

We achtten de kans zeer klein dat ons dat ging lukken, maar we dachten ook van: “Wie niet waagt, niet wint”. En dus gingen we er vol voor. De resultaten overtroffen onze stoutste dromen. Op enkele dagen tijd onderschreven meer dan 60 mensen de kapitaals-oproep en gingen we vlotjes over de €1.000.000,-

Bellefleur Bellefleurstraat wooncoop samenhuizen

De toekomst van Bellefleur

Het appartementsgebouw bestaat uit 12 wooneenheden met elk 2 slaapkamers. Deze worden opgeknapt volgens de duurzame wooncoop-filosofie.

Eens aangekocht verkopen we de gebouwen namelijk niet meer. Hierdoor worden steeds écht duurzame keuzes gemaakt voor de bouw en/of renovatie.  

Voor de verdere ontwikkeling van Bellefleur doen we in het najaar van 2022 zeker nog een kapitaaloproep. Wens je te investeren in dit Gentse project, klik op deze link.

Wil je kans maken om te wonen in de Bellefleur? Geef je dan op als geïnteresseerde via deze link.

Word coöperatief investeerder

BOUW MEE AAN WOONCOOP

WOONCOOP STAAT VOOR

WOONKWALITEIT VERBETEREN

Door de bewoners als eindgebruiker al van bij de conceptie in een coöperatief traject mee te laten nadenken over het wonen zelf en hen te ontzorgen op vlak van het juridisch- technische kunnen zij zorgenvrij genieten van hun recht op wonen.

kostendelend wooncoop aandelen wooncoöperatie

OP MAAT KAPITAAL OPBOUWEN

De harde grens tussen huren en kopen verdwijnt binnen het coöperatief woonmodel.

wooncoop wooncoop op maat wonen

verhoogde WOONMOBILITEIT

Door te werken met huurcontracten, kunnen bewoners soepel van woning veranderen die meer aangepast is aan hun actuele woonbehoefte.

cooperatief wonen wooncoop

COÖPERATIEF FINANCIEREN zonder zorgen

Bewoners, achterban en publieke investeerders leggen alle beschikbare middelen samen om het project te realiseren. Investeren in wooncoop = investeren in vastgoed, zonder de zorgen die eigenaarschap met zich meebrengen. Dat geldt voor zowel bewoners als alle andere soorten investeerders.