Header afbeelding
< Alle evenementen
Cohousing Eikenberg coöperatief wonen in Brugge wooncoop

Infosessie – Coöperatief wonen in Cohousing Eikenberg, Brugge (Za 3 Dec)

Cohousing Eikenberg coöperatief wonen in Brugge

Er komen twee coöperatieve woningen vrij in Cohousing Eikenberg in Brugge.

Coöperatief wonen betekent dat je voordelen van huren en kopen combineert. Je investeert in aandelen van de burgercoöperatie wooncoop en huurt dan bij jezelf. wooncoop ontzorgt je dan van heel wat taken en verantwoordelijkheden.

Cohousing Eikenberg is een woongemeenschap die zich baseert op de filosofie en de grondbeginselen van cohousing, ecologisch bouwen en het versterken van de gemeenschap.

Eikenberg is een sociaal inclusieve en ecologische woongemeenschap met 18 wooneenheden, waarvan 4 via wooncoop. Alle woningen zijn compact, passief gebouwd en hebben zonnepanelen en een warmtepomp. Eikenberg maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen.

Cohousing Eikenberg wooncoop

Naast de privé-woningen beschikt Eikenberg ook over een groot gemeenschappelijk paviljoen. Het omvat enkele multifunctionele zaaltjes, een keuken, twee logeerkamers met badkamer en een hobbyruimte. Daarnaast zijn er nog een aantal gemeenschappelijke voorzieningen: een wasplaats, een grote kelder, een atelier en meerdere fietsenbergingen. Elke bewoner geniet mee van de ruime gemeenschappelijke delen. Meer info over Eikenberg via https://www.wooncoop.be/eikenberg

In de zomer van 2023 komen 2 woningen vrij in Cohousing Eikenberg.

Woning 1 heeft 1 slaapkamer en is beschikbaar vanaf 1 juni 2023. Toegang via lift mogelijk.
Woning 2 is een ruime gezinswoning met 4 slaapkamers, een grote hobby- of speelruimte en een dakterras. Deze is beschikbaar vanaf 1 juli 2023. Geen lift.

De infosessie voor kandidaatbewoners vindt plaats op 3 december 2022 om 10u in cohousing Eikenberg. Je kan er kennismaken met het project, de bewoners en het coöperatieve model van wooncoop. Er is natuurlijk ook een korte rondleiding voorzien.

Het evenement is afgelopen.

Datum

za 03 dec 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Organisator

wooncoop
Telefoon
09 296 44 54
Email
info@wooncoop.be
Website
https://www.wooncoop.be
QR code
Powered by Modern Events Calendar

Reacties zijn gesloten.