Header afbeelding

Samen wonen in Leuven

Er is heel wat animo in Leuven voor een tweede wooncoop-project naast Stek Future. Heb jij ook zin om in een wooncoop-project te wonen? Vul dan zeker dit formulier in.

Wens je kennis te maken met de bewoners? Stuur dan zeker een mail naar de Samenleuvers. We informeren je dan over onze zoektocht naar een site, we beantwoorden je vragen over onze aanpak, en we maken graag tijd om elkaar beter te leren kennen.  

Contact

Bouw-sites & investeren
Wonen en Kerngroep
Kennismaking met de bewonersgroep

Boek een online meeting met bewonerscoach Anne:

WOONCOOP STAAT VOOR

WOONKWALITEIT VERBETEREN

Door de bewoners als eindgebruiker al van bij de conceptie in een coöperatief traject mee te laten nadenken over het wonen zelf en hen te ontzorgen op vlak van het juridisch- technische kunnen zij zorgenvrij genieten van hun recht op wonen.

kostendelend wooncoop aandelen wooncoöperatie

OP MAAT KAPITAAL OPBOUWEN

De harde grens tussen huren en kopen verdwijnt binnen het coöperatief woonmodel.

wooncoop wooncoop op maat wonen

verhoogde WOONMOBILITEIT

Door te werken met huurcontracten, kunnen bewoners soepel van woning veranderen die meer aangepast is aan hun actuele woonbehoefte.

cooperatief wonen wooncoop

COÖPERATIEF FINANCIEREN zonder zorgen

Bewoners, achterban en publieke investeerders leggen alle beschikbare middelen samen om het project te realiseren. Investeren in wooncoop = investeren in vastgoed, zonder de zorgen die eigenaarschap met zich meebrengen. Dat geldt voor zowel bewoners als alle andere soorten investeerders.

Word coöperatief investeerder

BOUW MEE AAN WOONCOOP

3 zomers genieten?

Nieuwe mogelijkheden
om te investeren