Header afbeelding

Commerciële ruimte beschikbaar in cohousing De Wasserij

Als ondernemer krijg je gratis reclame als je iets unieks doet. En er is niets unieker dan jouw onderneming uitbaten in een grote coöperatieve cohousing in het centrum van Antwerpen.

Cohousing ‘De Wasserij’ biedt een commerciële ruimte aan van 175m² met een mezzanine van 43m². Deze is beschikbaar vanaf het voorjaar van 2024.

De wasserij antwerpen cohousing coöperatief wonen coöperatie wooncoop

Het pand

Het pand is een onderdeel van cohousing ‘De Wasserij’, het eerste coöperatieve woonproject van wooncoop in Antwerpen met 27 woningen en een diverse woongroep: jong en oud, alleenstaanden en grote gezinnen. De commerciële ruimte bevindt zich in de Eikelstraat, midden in een diverse en levendige buurt in Oud-Berchem.

Wat kan je er doen?

Deze commerciële ruimte is geschikt voor diverse activiteiten zoals: een koffie- of lunchbar, (deel)atelier, coworking plaats, kantoor, buurtwinkel,… the sky is the limit. Jij kunt een voorstel doen voor jouw invulling tot 28 april 2023. Een overeenkomst kan in mei volgen zodat we in juni met de inrichting op jouw maat kunnen beginnen.

Investeren De wasserij render wooncoop cohousing

Coöperatieve prijs

De maandlast werkt volgens het coöperatieve model van wooncoop. Dit wil zeggen dat je onderneming mede-eigenaar wordt bij wooncoop, die dan op zijn beurt eigenaar is  van het pand en verantwoordelijk is voor het onderhoud. Jij hebt hierdoor een pak minder administratief, financieel en bouwtechnisch werk, en dit creëert extra flexibiliteit voor jouw zaak.

Minimaal 50% van de waarde van het pand wordt gefinancierd door de aankoop van aandelen vanuit jouw onderneming en door jouw achterban. Het overblijvende deel wordt gefinancierd door een maandlast die bestaat uit de vaste kosten, de aankoop van extra aandelen en ook een deel zuivere huur (als je dat wenst). De volledige uitleg over de prijs vind je in de infofiche “wonen bij wooncoop”.

Wasserij wooncoop cohousing render tuin 2

Je kan ook simulaties van de maandlast maken via de rekentool. De richtprijs casco is € 412.425 en wordt definitief bepaald bij oplevering van het gehele woonproject.

Lees de brochure over de commerciële ruimte via deze link en download de pdf met plattegrond.

Mis deze kans niet om uw uniek project te realiseren of uit te breiden in een mooie en diverse buurt in Antwerpen. Neem contact op met wooncoop voor meer informatie.

CONTACT

gerbrand@wooncoop.be

0484 11 27 30