Header afbeelding

De tussenstand van de Solidariteitscampagne

“Hoe gaat het met de solidariteitscampagne?” Dit is een vraag die we al vaak kregen. Het korte antwoord: uitstekend! We namen een vliegende start want we hebben al aanzienlijk wat solidaire investeringen ontvangen. Tevens werden we bij de lancering overweldigend opgemerkt door de media.

De Barometer

Na de eerste 10 dagen van de campagne hebben we al een indrukwekkende €155.250 mogen verwelkomen van 24 solidaire investeerders. Dit is echt een vliegende start voor de campagne.

En dat is nog maar het begin! Er staan nog 5 infosessies gepland, en er komen nog tal van boeiende podcastafleveringen aan.

We willen alvast de eerste solidaire investeerders bedanken voor hun vertrouwen. Op dit moment hebben we al 22% van de €700.000,- opgehaald om drie huizen voor kwetsbare huurders te financieren.

Wil jij ook de barometer doen stijgen, ga dan gewoon naar www.wooncoop.be/solidariteit.

De campagne in de Pers

Wanneer een campagne de aandacht van de media trekt, is dat een teken dat je op de goede weg bent. Bij de lancering van de grote solidariteitscampagne werden we binnen de eerste 24 uur bezocht door VRT (artikel 1, artikel 2), Het Nieuwsblad, De Gazet van Antwerpen, ATV en AVS. Ze hebben mooie artikels geschreven en duidelijke videoreportages gemaakt. 

Ps: Je kan ook heel veel details te weten komen over de solidariteitscampagne via de wooncoop podcast. Deze kan je beluisteren en bekijken via Spotify, Castbox, Radio Public, google podcasts en Youtube. Meer info vind je ook op www.wooncoop.be/podcast.