Header afbeelding

Oproep nieuwe bestuurders

Wil ook jij met je expertise en engagement een steen verleggen voor een eerlijke en duurzame woonmarkt? Wil je samen pionieren en coöperatief wonen op de kaart zetten? Ben je iemand die graag mee de koers uitzet en bewaakt? Dan is wooncoop mee besturen misschien wel iets voor jou!

Want, wooncoop wil haar bestuursploeg verder versterken. De bedoeling is om een gezonde rotatie te waarborgen en verder te bouwen aan een enthousiast en gedreven bestuursteam met een brede waaier aan complementaire expertises, waaronder wonen, besturen, financiën, bouwen, projectontwikkeling en coöperatief ondernemen.

Het bestuur komt ongeveer tien keer per jaar samen. Het bepaalt en bewaakt de koers en draagt de eindverantwoordelijkheid van wooncoop. De aanstelling van bestuurders gebeurt door de Algemene Vergadering van wooncoop.

Kandidaat-bestuurders krijgen een goede introductie en de nodige ondersteuning. Een “stage”, waarbij een kandidaat enkele vergaderingen meemaakt, behoort tot de mogelijkheden.

Voel je je geroepen? Overweeg je je kandidaat te stellen? Of, misschien ken je een goede potentiële kandidaat? Neem dan contact op met bestuurders Luc of Lukas!

Luc & Lukas

Luc Miermans
luc@miermans.be
+32 475 25 16 74
Voorzitter van het bestuur

Luc Miermans

Lukas Vanelderen
lukas@wooncoop.be
+32 488 61 67 46
Bestuurder & mede-oprichter

Lukas Vanelderen
algemene vergadering 2023 wooncoop