Header afbeelding

WONEN VLAKBIJ GENT ST.-PIETERS

Het AlberThuis in de Koning Albertlaan is een charmant herenhuis, met dito bewoners. wooncoop kocht het aan in 2018 waarna het een totaalrenovatie onderging om te voldoen aan de huidige energetische normen. 

Er wonen vandaag 7 volwassenen en een kind onder één dak. Iedereen heeft zijn eigen privé ruimte. Daarnaast worden leefruimte, keuken, kelder, badkamers en tuin gedeeld. 

Vanaf 1 november 2022 is er een kamer vrij in het Alberthuis. Klik hier voor alle info. Is dit nog te vroeg, maar heb je wel interesse voor de toekomst. Vul dan dit formulier in om op de hoogte gehouden te worden.

Ps: Wist je dat de AlberThuizers zorgen voor de sfeerbeelden in de wooncoopfilm

WOONCOOP STAAT VOOR

WOONKWALITEIT VERBETEREN

Door de bewoners als eindgebruiker al van bij de conceptie in een coöperatief traject mee te laten nadenken over het wonen zelf en hen te ontzorgen op vlak van het juridisch- technische kunnen zij zorgenvrij genieten van hun recht op wonen.

kostendelend wooncoop aandelen wooncoöperatie

OP MAAT KAPITAAL OPBOUWEN

De harde grens tussen huren en kopen verdwijnt binnen het coöperatief woonmodel.

wooncoop wooncoop op maat wonen

verhoogde WOONMOBILITEIT

Door te werken met huurcontracten, kunnen bewoners soepel van woning veranderen die meer aangepast is aan hun actuele woonbehoefte.

cooperatief wonen wooncoop

COÖPERATIEF FINANCIEREN zonder zorgen

Bewoners, achterban en publieke investeerders leggen alle beschikbare middelen samen om het project te realiseren. Investeren in wooncoop = investeren in vastgoed, zonder de zorgen die eigenaarschap met zich meebrengen. Dat geldt voor zowel bewoners als alle andere soorten investeerders.