Header afbeelding

Wonen in hartje hove

Sinds vele jaren voorziet het OCMW sociale woningen in de Kievietslaan, gelegen in de aangename, groene Vogeltjeswijk van Hove.  Vandaag zijn deze woningen echter aan vervanging toe.

Hove trekt hiervoor resoluut de kaart van het coöperatieve woonmodel als hefboom om betaalbaar en flexibel wonen aan te bieden op maat van de woonnood.  Het gemeentebestuur vond in wooncoop de partner om dit woonproject te realiseren: 9 wooneenheden zullen in een eerste fase worden gebouwd in samenwerking met OM/AR architecten.

Het zal hier fijn wonen zijn voor gezinnen, koppels en singles met of zonder kinderen. Zin om erbij te zijn? Contacteer Anne Verdoodt.

Word lokale impact-investeerder

Grijp de kans om je spaarcenten te laten werken
voor een lokaal & duurzaam woonproject

WOONCOOP STAAT VOOR

WOONKWALITEIT VERBETEREN

Door de bewoners als eindgebruiker al van bij de conceptie in een coöperatief traject mee te laten nadenken over het wonen zelf en hen te ontzorgen op vlak van het juridisch- technische kunnen zij zorgenvrij genieten van hun recht op wonen.

kostendelend wooncoop aandelen wooncoöperatie

OP MAAT KAPITAAL OPBOUWEN

De harde grens tussen huren en kopen verdwijnt binnen het coöperatief woonmodel.

wooncoop wooncoop op maat wonen

verhoogde WOONMOBILITEIT

Door te werken met huurcontracten, kunnen bewoners soepel van woning veranderen die meer aangepast is aan hun actuele woonbehoefte.

cooperatief wonen wooncoop

COÖPERATIEF FINANCIEREN zonder zorgen

Bewoners, achterban en publieke investeerders leggen alle beschikbare middelen samen om het project te realiseren. Investeren in wooncoop = investeren in vastgoed, zonder de zorgen die eigenaarschap met zich meebrengen. Dat geldt voor zowel bewoners als alle andere soorten investeerders.