Header afbeelding

Het Tinkstraat deelhuis

Deze woning is een deelhuis voor een bewonersgroep in centrum Gent. Alle 8 de bewoners hebben een eigen slaapkamer, waarnaast twee keukens, drie badkamers, een woonkamer, een wintertuin en een groene stadstuin gedeeld worden. Door de hoge plafonds komt er overal véél licht binnen. 
 
In deze woning kunnen bewoners zich terugtrekken op hun slaapkamer voor me-time momenten, én toch ook genieten van ruime leefruimtes voor samen-momenten. De centrale ligging in Gent betekent ook vlotte aansluitingen met openbaar vervoer en alle voorzieningen op wandelafstand.
 
Wanneer er een plek vrij komt gaat de groep samen met de bewonerscoach van wooncoop op zoek naar een nieuwe passende huisgenoot.
Tinkstraat wooncoop living Gent 20220509_194540

Word lokale impact-investeerder

Grijp de kans om je spaarcenten te laten werken
voor een lokaal & duurzaam woonproject

WOONCOOP STAAT VOOR

WOONKWALITEIT VERBETEREN

Door de bewoners als eindgebruiker al van bij de conceptie in een coöperatief traject mee te laten nadenken over het wonen zelf en hen te ontzorgen op vlak van het juridisch- technische kunnen zij zorgenvrij genieten van hun recht op wonen.

kostendelend wooncoop aandelen wooncoöperatie

OP MAAT KAPITAAL OPBOUWEN

De harde grens tussen huren en kopen verdwijnt binnen het coöperatief woonmodel.

wooncoop wooncoop op maat wonen

verhoogde WOONMOBILITEIT

Door te werken met huurcontracten, kunnen bewoners soepel van woning veranderen die meer aangepast is aan hun actuele woonbehoefte.

cooperatief wonen wooncoop

COÖPERATIEF FINANCIEREN

Bewoners, achterban en publieke investeerders leggen alle beschikbare middelen samen om het project te realiseren.