Tinkstraat

Fase
Bewoond

Oplevering
2018

Aantal units
7

Gezocht
2 bewoners

REGIO: GENT

Dit huis in centrum Gent heeft 7 privéruimtes en een gedeelde leefruimte, keuken, badkamers, winter- én stadstuin. Eind 2017 renoveerde wooncoop dit pand waardroor het nu alle modern comfort in huis heeft. Door in de privéruimtes slim om te gaan met de beschikbare ruimte en er een mezzanine in te plaatsen, heb je overal meer de voldoende ruimte. De centrale ligging in Gent betekent ook vlotte aansluitingen met openbaar vervoer en alle voorzieningen op wandelafstand.

Wonen in dit project? 

Coöperatief wonen in wooncoop betekent dat alle bewoners van wooncoop samen eigenaar zijn van hun woningen: ze zijn bewoner-coöperant. Door het samen zelf te doen sta je sterker dan als klassieke huurder of als individuele eigenaar.

   1. Je neemt deel in de financiering van je woning door te investeren in aandelen.
   2. Je betaalt een maandelijkse huur. Deze huur stemt overeen met de kostprijs. Wat je eventueel teveel betaalt krijg je achteraf terug.
   3. Je bent aandeelhouder van wooncoop en hebt inzicht en zeggenschap in hoe wooncoop wordt bestuurd, hoe jouw kapitaal en huur worden besteed. 
   4. Je hebt zeggenschap in hoe jouw woning wordt beheerd.

Interesse om hier te wonen?  

Momenteel is er geen vrije plek in de Tinkstraat. Graag op de hoogte blijven van vrije plekken in dit woonproject of een gelijkaardig in Gent? Geef jouw contactgegevens door via dit formulier.
Investeren in een coöperatief project? 

Door te investeren in projecten zoals de Tinkstraat steun je een duurzame vorm van wonen. Je geeft ermee steun aan dit en andere sociale woonprojecten die wooncoop (mee) financiert.

Al vanaf 250 euro kan je aandelen kopen om dit project mee mogelijk te maken. 

Zelf een project starten?

Zelf een woningdeel project zoals de Tinkstraat starten? Dat kan samen met wooncoop. Wij begeleiden en ondersteunen je graag binnen de ontwikkeling. Neem contact op met info@wooncoop.be