Header afbeelding

Wooncoop werft extra Projectontwikkelaar aan

Aan het einde van 2023 breidde het wooncoop-team uit met directeur Joris en projectontwikkelaar Liesbeth. Nu, een half jaar later, zijn we op zoek naar nóg een projectontwikkelaar om ons team te versterken.

Ken je iemand met ervaring in de residentiële bouw die graag een positieve impact wil maken op de maatschappij? Stuur hen dit bericht. Ben jij de perfecte kandidaat? Lees dan verder!

wooncoop vacature projectontwikkelaar

Het ontwikkelen van woonprojecten

In slechts zes jaar heeft wooncoop zich ontwikkeld tot een bedrijf met 7 toegewijde teamleden, ondersteund door meer dan 1800 coöperanten en 450 leninggevers. Samen verzamelden we al meer dan €31.000.000,- waarmee meer dan 50 wooneenheden zijn gerealiseerd en bewoond, terwijl 200 wooneenheden in ontwikkeling zijn. Het langetermijndoel is om 1000 coöperatieve wooneenheden te beheren tegen 2040. 

Om al deze woningen te realiseren zijn we op zoek naar een extra projectontwikkelaar.

wooncoop team 2024 coöperatief wonen. Lukas Vanelderen, Liesbeth Van Gorp, Bram Leroux, Joris De Kelver, Anne Verdoodt, Zjef Van Acker en Gerbrand Nootens (c) Michiel Devijver
Het wooncoop team 2024

Grijp je kans

Ben jij klaar voor deze boeiende uitdaging als projectontwikkelaar bij wooncoop? Stuur dan vóór 18 augustus 2024 jouw CV en motivatiebrief naar info@wooncoop.be. Wij maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek met jou.

Jouw toekomst bij wooncoop begint hier!