Header afbeelding

Start een AandelenSpaarplan

Wil je zelf je een vastgoed-portefeuille opbouwen?

Of wil je sparen voor iemand die je graag ziet ?

Investeer maandelijks een vast bedrag in wooncoop!

Spaar voor jezelf

Stap 1

Teken in op minimum één aandeel, klik hier. Heb je al een aandeel? ideaal, ga naar stap 2).

Stap 2

Je krijgt je uittreksel uit het aandeelhoudersregister toegestuurd, daarin vind je een gestructureerde mededeling specifiek voor jou! Heb je een aandeel en vind je je uittreksel niet meer? Geen probleem, dat kan je aanvragen via deze link.

Stap 3

Stort maandelijks een zelf gekozen bedrag op de VDK-rekening van wooncoop (BE61 8939 4407 6817) met de mededeling die op het uittreksel van het aandeelhoudersregister staat (stap 2). Elke keer je gecumuleerd spaarbedrag de prijs van 1 aandeel bedraagt, zal automatisch een aandeel aangemaakt worden op jouw naam. Hiervan word je steeds op de hoogte gebracht.

Spaar voor een ander

Stap 1

Registreer jouw spaarplan via deze link


Stap 2

Je ontvangt een mail met een gestructureerde mededeling specifiek voor dit spaarplan. 

 

Stap 3

Stort maandelijks een zelf gekozen bedrag op de VDK-rekening van wooncoop (BE61 8939 4407 6817) met de mededeling die je in stap 2 kreeg. Elke keer het gecumuleerd spaarbedrag de prijs van 1 aandeel bedraagt, zal automatisch een aandeel aangemaakt worden. Hiervan word je steeds op de hoogte gebracht.

waarom aandelen?

kostendelend wooncoop aandelen wooncoöperatie

Het beoogd rendement volgt de residentiële vastgoedprijsindex(*). In 2018-2021 steeg die met gemiddeld 4.6% per jaar.  Het rendement ontvang je bij uitstap.

Een aandeel is op naam en kost €250,- Je kunt onbeperkt aandelen aankopen en er zijn geen bijkomende kosten. Er is zelfs geen roerende voorheffing op de meerwaarde van de aandelen!

Onder de huidige fiscale wetgeving is de meerwaarde op aandelen van een erkende coöperatie vrij van belastingen.

cooperatief wonen wooncoop

Schenk een wooncoop-spaarplan!